Eric Bolling, prezentator al postului de televiziune Fox News, a fost suspendat sambata dupa ce impotriva lui au fost formulate mai multe acuzatii potrivit carora el a trimis fotografii obscene unor colege, informeaza BBC.

Vechi angajat al televiziunii, Bolling aparent a trimis mai multe mesaje, nesolicitate de destinatari, in urma cu cativa ani.

Avocatul sau descrie acuzatiile ca fiind ”neadevarate si foarte nedrepte”. Fox News a anuntat ca o investigatie se afla in desfasurare.

Citand 14 surse anonime, Huffington Post a precizat ca Bolling a trimis, prin mesaje text, catre doua colege de la Fox Business si uneia de la Fox News fotografii cu organe genitale masculine.

”Eric Bolling a fost suspendat pana la primirea rezultatelor investigatiei, care este in desfasurare”, a spus un purtator de cuvant al Fox News.

Avocatul prezentatorului TV, Michael Bowe, a declarat pentru Reuters: ”Acuzatiile anonime si nesustinute sunt neadevarate si foarte nedrepte. Intentionam sa colaboram privind investigatia pentru a se putea ispravi, iar Eric sa se poata intoarce repede la munca”.

Eric Bolling este coprezentator al emisiunii “The Specialists”, difuzata de Fox News, si prezentator al show-ului ”Cashin’ In”, de la Fox Business.

Roger Ailes, care a demisionat in 2016 din postul de presedinte al Fox News, a fost, de asemenea, acuzat de mai multe angajate de hartuire sexuala. Si el a negat acuzatiile. Ailes a murit in mai 2017, la varsta de 77 de ani, scrie News.ro.

In luna aprilie, Bill O'Reilly a fost concediat de conducerea acestei televiziuni in urma unor acuzatii de hartuire sexuala. Cinci femei au primit 13 milioane de dolari despagubiri. El a negat acuzatiile.

In aprilie 2017, prezentatorul Jesse Waters a anuntat ca isi ia o vacanta, dupa ce a fost acuzat ca a facut mai multe remarci nepotrivite la adresa Ivankai Trump, fiica presedintelui SUA.

Bill Shine, copresedinte al postului Fox News, a demisionat pe 1 mai, din cauza mai multor procese care i-au fost intentate, deoarece nu a facut nimic pentru a stopa cazurile de hartuire sexuala care au loc in companie.

Citeste si:
Denisa Filcea a rămas fără Instagram. Fotografa de la botez îi vrea...
Denisa Filcea a rămas fără...

In luna iulie, Charles Payne a fost suspendat de la Fox Business, dupa ce Scottie Nell Hughes, fosta prezentatoare, l-a acuzat de hartuire sexuala. Cei doi au avut o relatie care a durat trei ani, iar Hughes a spus ca spera ca, datorita acesteia, va obtine un post permanent la Fox News si ca aparitiile sale pe post s-au redus drastic dupa ce a incheiat relatia in 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.