Dupa ce presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a starnit din nou controverse, prin postarea unui videoclip pe Twitter in care tranteste la pamant si loveste cu pumnii sigla televiziunii CNN, reactia postului american nu a intarziat sa apara.

CNN a realizat un montaj de doua minute si 20 de secunde, noteaza digi24.ro.

In subsolul imaginilor apare scris mesajul: "Sunt numeroase riscuri associate unei cariere de jurnalist. Nu stiam ca a fi lovit de presedinte putea fi unul dintre ele, si totusi...".

Dupa publicarea clipului de catre Donald Trump, CNN a anuntat intr-un comunicat ca este ”o zi trista cand violenta impotriva reporterilor este incurajata de presedintele Statelor Unite”.

”Cu siguranta, Sarah Huckabee Sanders a mintit atunci cand a spus ca presedintele nu ar face niciodata asta. In loc sa se pregateasca pentru vizitele internationale, pentru prima intalnire cu Vladimir Putin, pentru Coreea de Nord si realizarea unei legi a asigurarilor de sanatate, el se implica intr-un comportament juvenil, care este cu mult sub demnitatea functiei. Noi vom continua sa ne facem munca. El ar trebui sa inceapa sa-si faca treaba”, se arata intr-un raspuns al televiziunii CNN la momentul respectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.