Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a starnit din nou controverse, dupa ce a postat duminica seara pe Twitter un videoclip in care tranteste la pamant si loveste cu pumnii sigla televiziunii CNN. Inregistrarea originala de la o competitie de wrestling a fost editata, iar presedintele ataca fizic un barbat a carui fata este acoperita de sigla CNN, transmite The Week.

In scurt timp, postarea a fost distribuita si de contul oficial de Twitter al presedintelui Statelor Unite @POTUS.

Inainte de a deveni presedinte, miliardarul republican a aparut adeseori la meciuri de wrestling si ocazional s-a implicat in lupta, deci un asemenea videoclip este usor de editat. De asemenea, videoclipul se incheie cu sigla FNN - Fraud News Network.

CNN a anuntat intr-un comunicat ca este ”o zi trista cand violenta impotriva reporterilor este incurajata de presedintele Statelor Unite”.

”Cu siguranta, Sarah Huckabee Sanders a mintit atunci cand a spus ca presedintele nu ar face niciodata asta. In loc sa se pregateasca pentru vizitele internationale, pentru prima intalnire cu Vladimir Putin, pentru Coreea de Nord si realizarea unei legi a asigurarilor de sanatate, el se implica intr-un comportament juvenil, care este cu mult sub demnitatea functiei. Noi vom continua sa ne facem munca. El ar trebui sa inceapa sa-si faca treaba”, se arata intr-un raspuns al televiziunii CNN.

Insa, un consilier prezidential l-a aparat pe Donald Trump, sustinand ca nu este vorba despre o amenintare la adresa jurnalistilor CNN, scrie News.ro.

”Trump este cel mai adevarat presedinte si cel mai non-politician presedinte pe care l-am vazut in viata mea. Nimeni nu ar putea sa creada ca asta este o amenintare. Sper ca nu vor face asta. Cred ca presedintele este cumva batut de televiziuni si are dreptul sa raspunda”, a sustinut consilierul Tom Bossert intr-o interventie la ABC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.