Mai multi pasageri au fost raniti usor, dupa ce trenul Amtrak a deraiat, in statul american Washington. Trenul a deraiat duminica, pe malul raului Puget Sound. Niciunul dintre pasageri nu este in stare grava. 

Trenul 506 de pe linia Amtrak Cascades, care efectua legatura intre Vancouver, British Columbia si Eugene, a iesit de pe sine in zona Chambers Bay Bridge, la Steilacoom, Washington.

Departamentul de salvare de la West Pierce a anuntat ca primele patru vagoane, din totalul de 15, au deraiat. Imaginile publicate in presa locala arata locomotiva, culcata intr-o parte, in apropiere de raul Puget Sound.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Amtrak, citat de stirileprotv.ro, cauza accidentului face obiectul unei anchete. Multi pasageri au suferit rani usoare. Potrivit Departamentului de pompieri, nu au existat ”rani semnificative si nu a izbucnit vreun incendiu in timpul incidentului”.

”Toti pasagerii au fost evacuati, iar echipe de interventie se afla la fata locului”, a anuntat serviciul feroviar, adaugand ca pasagerilor li se ofera mijloace de transport alternative.

Pompierii au intervenit si cu echipament care absoarbe combustibilul din apa, in eventualitate in care exista scurgeri de carburant, insa, s-a dovedit ca nu a fost vorba despre asa ceva, a anuntat Departamentul pompierilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.