Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Berlin in 19 iunie, unde are programata o intalnire cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier, dar va avea convorbiri si cu cancelarul german Angela Merkel, iar cu ocazia particparii la Consiliul European din 22-23 iunie, va avea o intrevedere cu presedintele Frantei Emmanuel Macron.

Seful statului roman va fi primit luni, 19 iunie, la ora locala 17:30, la Palatul Bellvue, unde dupa ce va semna in cartea de onoare, va avea convorbiri cu presedintele Steinmeier.

Hotnews a relatat ca presedintele Iohannis se va intalni si cu cancelarul german Angela Merkel, iar vizita se va desfasura in perioada 19 - 20 iunie.

De asemenea, cu ocazia prezentei la Bruxelles, la Consiliul European, in 22 - 23 iunie, Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu presedintele Frantei Emmanuel Macron.

Preseditele Klaus Iohannis s-a aflat in vizita oficiala la Berlin in februarie 2015, iar Frank - Walter Steinmeier a fost primit in martie 2015 la Cotroceni, in calitate de ministru de Externe.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.