Autoritatile franceze au intervenit in forta, marti dupa-amiaza, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in piata Notre-Dame. Potrivit primelor informatii, un ofiter a tras mai multe focuri de arma in directia unui suspect, care l-a atacat cu un ciocan in zona centrala a metropolei Paris.

UPDATE Reprezentanţii poliţiei au confirmat că doi bărbaţi au fost răniţi în urma incidentului, fiind vorba de un ofiţer şi suspectul care l-a atacat în zona Notre-Dame. Nu există informaţii despre starea de sănătate a suspectului, care a fost împuşcat în piept de către poliţişti şi evacuat imediat cu o ambulanţă din piaţa Notre-Dame.Reprezentantii politiei au confirmat ca doi barbati au fost raniti in urma incidentului, fiind vorba de un ofiter si suspectul care l-a atacat in zona Notre-Dame. Aproximativ 900 de persoane au ramas baricadate in catedrala Notre-Dame, pana la restabilirea ordinii.

Mai mult, suspectul nu a reusit sa atace alte persoane inainte de a fi neutralizat de fortele de ordine din Paris.

De asemenea, autoritatile le recomanda locuitorilor sa stea departe de zona Notre-Dame.

Autoritatile franceze raman in stare de alerta, dupa atentatele jihadiste care au zguduit tara in ultimii doi ani si s-au soldat cu peste 230 de morti si sute de raniti. Ultimul incident terorist a avut loc in urma cu o luna si jumatate, atunci cand un atacator inarmat a ucis un politist si a ranit alti doi pe Champs-Elysees.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.