Primarul general al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, care se afla in arest la domiciliu, a fost fotografiat plimbandu-se pe strazile din oras, relateaza Point.md, citat de UNIMEDIA.

Edilul a fost fotografiat pe strada Mihai Viteazul , iar imaginile au fost trimise Point.md.

Autorul fotografiilor, l-ar fi vazut miercuri pe edil, pe strada Mihai Viteazul din centrul capitalei moldovene.

Totodata, liderul grupului PSRM din Consiliul Municipal Chisinau, Ion Ceban, a scris marti pe Facebook ca Dorin Chirtoaca ar fi fost surpins in timp ce intra in oficiul postal din sectorul Ciocana al orasului.

Consilierul socialist a promis chiar si un premiu pentru cei care vor reusi sa-l fotografieze sau sa-l filmeze pe edil in timp ce incalca madatul de arest la domiciliu.

Se spune ca Dorin Chirtoaca se plimba azi (marti – n.r.) pe la Ciocana, a intrat la posta, dupa la Telecom. Interesant, daca e adevarat, s-ar putea cere inregistrarea de la camere de luat vederi. Cred ca nu e caz singular, cine face o poza sau inregistrare...un premiu bun. Ca sa nu fim chiar toti prostiti”, a scris Ion Ceban.

Contactata telefonic de catre redactia UNIMEDIA, avocata primarului general, Tatiana Iovu, nu a raspuns la telefon pentru a confirma sau infirma daca Dorin Chirtoaca ar fi incalcat obligatia de a nu parasi domiciliul.

Pe 26 mai, primarul general, Dorin Chirtoaca, a fost plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Edilul este banuit de trafic de influenta, in dosarul parcarilor cu plata in Chisinau.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.