Un inginer roman a murit la bordul unei nave comerciale din Singapore in drum spre China in apele statului malaysian Sabah (est), relateaza Yahoo News.

Mevlit Stelian, in varsta de 36 de ani, a decedat miercuri dimineata, catre ora locala 9.30 (4.30, ora Romaniei) in sala motoarelor. O cerere a fost transmisa Agentiei Maritime Malaysiene, printr-un centru de la Kuala Lumpur, ca trupul sa-i fie transportat pe cale aeriana la un spital.

Nava se afla la 277 de kilometri in largul Lauban, transmite News.ro.

Agentul navei a contactat initial Lauban, insa spitalul de acolo nu dispune” de echipament adecvat. Stelian a fost adus apoi aici cu un elicopter al Fortelor aeriene, pentru a primi tratament la Spitalul Regina Elizabeth", a declarat adjunctul seful politiei districtuale, Chandra, citat intr-un comunicat.

La sosirea in terminalul 2 al Aeroportului International Kota Kinabalu, la ora locala 15.00 (10.00, ora Romaniei), personalul medical care-l astepta a anuntat politia ca tanarul a murit.

O investigatie initiala a aratat ca nu existau rani pe corpul defunctului, iar o autopsie urma sa fie efectuata joi.

Politia nu a fost in masura sa ia declaratii de la cei 15 membri ai echipajului, deoarece nava si-a continuat drumul catre Shekou, in China.

Stelian, casatorit, era al treilea inginer al navei Berge Bulk Maritime Pte Ltd din Singapore.

El a inceput sa lucreze pentru companie in urma cu o saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.