Jeff Sessions, procurorul general al Statelor Unite (ministru al Justitiei in administratia Trump) este in centrul criticilor dupa dezvaluiri facute de cotidianul Washington Post, potrivit caruia el s-ar fi intalnit de doua ori anul trecut cu ambasadorul Rusiei in SUA, relateaza AFP citat de HotNews.

Aceste dezvaluiri arunca o noua umbra asupra administratiei Trump, care a fost acuzata in mai multe randuri de posibile legaturi cu Rusia, vorbindu-se inclusiv de ingerinte ale Moscovei in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Washington Post a scris ca Jeff Sessions, fost senator republican si fost consilier de politica externa in campania lui Trump, s-ar fi intalnit cu ambasadorul rus Sergey Kislyak in lunile iulie si septembrie, contrar declaratiilor sale de la investitura.

El a sustinut, insa, ca nu s-a intalnit "niciodata cu un responsabil rus pentru a discuta despre campania prezidentiala".

Casa Alba a confirmat intalnirile lui Jeff Sessions, insa a afirmat ca acesta nu a facut nimic rau si ca dezvaluirile din Washington Post ar reprezenta un nou "atac" al democratilor la adresa administratiei Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.