Aparitia Melaniei Trump pe coperta numarului pentru luna februarie a revistei Vanity Fair Mexic a starnit un val de nemultumiri, scrie The Telegraph.

Vanity Fair Mexic, care a prezentat noua coperta a revistei imediat dupa ce presedintele american Donald Trump a semnat un ordin executiv de initiere a construirii zidului la granita dintre Statele Unite si Mexic, a fost criticata dur in mediul online, scrie News.ro.

In fotografia folosita de publicatia mexicana, reluata din numarul din aprilie 2016 al revistei GQ, Melania Trump apare tinand o furculita deasupra unui bol plin cu bijuterii - o imagine discordanta cu tara in care aproape jumatate din populatie se confrunta cu saracia.

”Melania Trump, pe coperta numarului de februarie. Un raport care dezvaluie trecutul primei doamne”, a fost anuntul facut pe Twitter.

”Este o lipsa de sensibilitate din partea editorului”, a spus Guadalupe Loaeza, autoare mexicana, potrivit The Guardian. ”Am inceput sa citesc asta si nu am reusit sa termin. Nu am vrut sa stiu nimic despre sotia principalului inamic al tarii noastre”, a adaugat ea.

Postarea Vanity Fair Mexic a starnit, pe Twitter, numeroase comentarii. ”Cea mai proasta coordonare din istoria editoriala” si ”totala lipsa de finete” au fost cateva dintre aprecierile primite de publicatie.

In replica, Vanity Fair Mexic a transmis un comunicat in care a precizat ca se distanteaza de ”mesajele ofensatoare” aparute in social media.

”Intelegem momentul complicat ce a coincis cu aparitia copertei noastre, dar intentia noastra a fost sa contribuim, ca intotdeauna, cu un punct de vedere independent si critic asupra problemelor curente si a oamenilor implicati”.

Pe Twitter, Vanity Fair Mexic a revenit: ”Nu, aceasta nu este o poveste lingusitoare. Va invitam sa cititi avanpremiera reportajului despre Melania Trump”.

La finalul lunii decembrie 2016, Donald Trump a criticat revista Vanity Fair, despre care a spus ca este o publicatie ”moarta” si ca editorul ei, Graydon Carter, ”nu are talent”. Vanity Fair este una dintre numeroasele companii media care l-au criticat pe Donald Trump inainte si in timpul campaniei sale spre Casa Alba.

Citeste si: 5 lucruri mai putin stiute despre Melania Trump, Prima Doamna a SUA

Citeste si:
Are sau nu Adelina Pestrițu regrete în ceea ce privește operațiile...
Are sau nu Adelina Pestrițu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.