Adelina Pestrițu a trecut printr-o serie de transformări vizibile în ultimii ani. Vedeta nu mai arată deloc ca înainte și în mod clar a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Niciodată nu a negat lucrul acesta, ba chiar a recunoscut că a scos sume de bani imense, pentru a arăta așa cum a visat mereu.

Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice

Adelina Pestrițu s-a obișnuit cu ideea că nu toate femeile se nasc frumoase, perfecte și nici nu arată așa cum ele însele își doresc. Însă, din fericire, în lumea în care trăim, cu ajutorul banilor cele mai multe dintre ele își pot îmbunătăți aspectul fizic și acelați lucru l-a făcut și partenera de viață a lui a lui Virgil Șteblea.

Bruneta a investit o mulțime de bani în aspectul ei fizic, pentru că și-a dorit din tot suflet să arate bine, să fie mulțumită de lucrul acesta și să nu mai aibă niciun fel de complex. În plus, ea este ferm convinsă că ori de câte ori vor fi anumite lucruri care nu îi plac la ea, va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a rezolva problema respectivă.

Nu i-a păsat niciodată de cât de mulți bani a fost nevoită să plătească și nici câți va plăti de acum înainte, dar cert este că va face acest lucru ori de câte ori va fi nevoie.

”Așa e viața. Dacă am fi fost perfecți din fașă, probabil că eram toți pe coperta Vogue, dar nu suntem, așa că trebuie să investim pentru asta. Bani și timp! Dacă asta ne dorim, desigur. Și da, evident că o să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte. Fac surf pe valul numit timp. Mă ajută psihic să știu că mi-am îmbunătățit stilul, lookul, mintea și sufletul. Nu îmi place să mă frustrez, ci să creez”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru viva.ro.

Vedeta a vorbit, de asemenea, despre aparițiile sale nud care a fost de cele mai multe ori criticate de persoanele care o urmăresc pe frumoasa vedetă.

Citeste si:
Speak, ironic la adresa Adelinei Pestrițu pe TikTok: „Acel moment...
Speak, ironic la adresa...

”Poate dacă mi-aș dori să mă retrag în munți și să mă călugăresc, da. Însă niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt. Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operații, etc. Un lucru poate nu e suficient de clar în această evoluție a mea. Eu mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele, în momentul acela al vieții mele. E despre mine și despre ce am învățat eu trecând prin această viață. Nu vreau să fiu altfel! Fiecare experiență m-a învățat ceva. Că avem rațiuni diferite, asta este altă discuție. Însă nu vreau să fiu pe placul tuturor. Dumnezeu a împărțit lumea în două, te aștepți să-i unesc eu? Îmi cunosc foarte bine greșelile, însă nimic nu mă face să regret ceva. Sunt un om care cel mai bine învață din propria lui experiență, nu a altora, și m-am obișnuit cu asta”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Citeste si:
Ce regrete are, de fapt, Vica Blochina. Fosta concurentă de la...
Ce regrete are, de fapt, Vica...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.