O olandeza care a aplicat pentru un pasaport elvetian a avut surpriza neplacuta sa afle ca i-a fost refuzata aplicatia pe un motiv destul de superficial.

Nancy Holten s-a mutat in Elvetia cand avea doar 8 ani, iar acum are copii care sunt cetateni elvetieni.

Chiar si asa, atunci cand a incercat sa obtina un pasaport pentru ea insasi, a avut surpriza neplacuta sa afle ca i s-a refuzat aplicatia.

Nancy Holten se descrie ca fiind un jurnalist independent si un activist pentru drepturile animalelor, insa recunoaste ca activitatea sa ar putea sa fi cauzat cateva suparari in randul concetatenilor care au pus presiune pe autoritati pentru a-i nu elibera acesteia documentele.

Principala sa activitate a fost determinata de eliminarea talangii vacilor, acuzand faptul ca sunt grele, creaza rani la nivelul gaturilor animalelor si sunt foarte zgomotoase, insa concetatenii sai pun un accent mare pe traditie si au fost foarte deranjati de initiativa acesteia.

Liderul Partidului Popular Elvetian a spuus ca dna. Holten are o "gura mare", "nu respecta traditiile locale si enerveaza pe toata lumea", de aceea ea nu trebuie sa primeasca cetatenie.

Cazul a fost acum transferat catre autoritea guvernamentala a Cantonului Aargau, care ar putea sa-i acorde totusi pasaportul elvetian, in ciuda obiectiilor aduse de localnici, conform relatarilor Yahoo! News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.