Cel putin cinci persoane au fost ucise in weekendul de Anul Nou la Acapulco, unde trei barbati au fost gasiti decapitati, intr-un cartier central in aceasta statiune balneara, au anuntat oficiali mexicani, relateaza The Associated Press.

Trei capete taiate au fost gasite duminica, pe o strada, intr-o zona rezidentiala, pe capota unei masini, iar corpurile inauntrul vehiculului.

Asasinatele au fost confirmate sub protectia anonimatului de catre un oficial din cadrul agentiilor pentru aplicarea legii care nu a fost autorizat sa vorbeasca public despre ele.

Tot duminica, ulterior, persoane inarmate necunoscute au deschis focul asupra unor politisti prezenti la locul unui accident in trafic, intr-un cartier frecventat de turisti, lunga plaja. Un ofiter a fost ucis.

Un purtator de cuvant al municipalitatii, Jose Luis Mendez, a declarat ca era neclar de ce au fost atacati politistii.

Duminica, anterior, un sofer de taxi a fost impuscat mortal in masina, pe un drum care conduce afara din oras, scrie News.ro.

Cel putin 35 de persoane au fost ucise anul acesta la Acapulco in zona plajii, frecventate de turisti, in contextul in care violente intre bande rivale afecteaza orasul si statul Guerrero.

Tot duminica, alt politist a fost ucis la Atoyac de Alvarez, la aproximativ 90 de kilometri nord-vest de Acapulco.

Potrivit politiei municipale, politistul se afla pe un scuter in momentul in care o persoana necunoscuta s-a apropiat si l-a impuscat de mai multe ori in piept.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.