Desi achetarea democratei a fost una dintre temele sale majore din campanie, presedintele-ales al SUA a spus ca nu va mai urmari condamnarea lui Hillary. Asta dupa ce in nenumarate randuri a amenintat-o ca va ajunge in puscarie.

Noul presedinte al SUA nu va cere anchetarea speciala a lui Hillary Clinton in scandalul e-mailurilor, dorindu-i acesteia "liniste". Fostul sef de campanie al lui Trump a declarat pentru MSNBC ca Trump nu isi va face o prioritate din acest lucru, chiar daca in campanie a promis ca daca va ajunge presedinte va lansa o investigatie completa pentru a vedea daca democrata a incalcat legea.

Intr-un exercitiu de falsa empatie, Conway a adaugat ca Trump prefera sa o ajute pe Hillary "sa se vindece". De asemenea, fostul lider al campaniei republicane a spus ca "Trump are acum griji mult mai importante din ipostaza de presedinte, iar anchetarea lui Hillary nu se afla in prioritatile sale. Declaratia survine dupa ce FBI a lansat recomandarea ca Hillary sa nu fie achetata de doua ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.