Fosta candidata democrata, inscrisa in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba, Hillary Clinton, a marturisit miercuri ca dupa ce a pierdut alegerile din noiembrie in fata candidatului republican Donald Trump, s-a confruntat cu momente in care ea nici nu isi dorea sa mai iasa din casa, informeaza efe.com.

"Au existat cateva momente pe peracursul acestei saptamani cand am simiti nevoia sa ma ma ghemuiesc cu o carte buna sau cainii nostri si sa nu ies din casa", a declarat Hillary Clinton, in timpul unui discurs la Washington, in prima sa aparitie publica dupa infrangerea electorala.

Chiar daca nu a fost deloc usor, precum a si subliniat, Clinton a participat la gala Children's Defense Fund, in discursul sau facand apel la simpatizantii sai "sa creada in tara", "sa lupte pentru valorile" lor si "niciodata, niciodata sa nu renunte", scrie antena3.ro.

"Stiu ca multi dintre voi sunteti profund dezamagit de rezultatele alegerilor. Dar, dupa cum am spus saptamana trecuta, campania noastra nu a fost niciodata despre o singura persoana sau despre unele alegeri. A fost despre tara pe care o iubim si construirea unei Americi in care domneste speranta", a subliniat fosta Prima Doamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.