Sute de elevi din mai multe scoli din Maryland, unii fara a avea varsta necesara pentru a vota, au protestat impotriva presedintelui-ales Donald Trump, informeaza USA Today.

Acestia au iesit din salile de clasa avand in mana pancarte si scandand sloganuri impotriva lui Donad Trump, despre care ei considera ca reprezinta o amenintare la viitorul lor, noteaza telegrafonline.ro.

"Speram sa ne primim drepturile si libertatea. Vrem mai putin rasism, sa oprim violenta, toate aceastea", a sustinut un elev in varsta de 14 ani.

"Desi a trecut aproape o saptamana de la alegerile prezidentiale, multi elevi sunt in continuare ingrjorati de rezultat si vor ca vocile lor sa fie ascultate", a declarat un responsabil.

Pe pancartele elevilor era notat "Fii bun, nu rasist", "Il respingem pe presedintele-ales" si "Poduri, nu pereti".

Duminica, demonstrantii care sprijina drepturile imigrantilor au marsaluit in Manhattan, insa au mai avut loc manifestatii si in Chicago, Philadelphia, Seattle, Fort Lauderdale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.