Victoria lui Donald Trump aduce la Casa Alba, pentru prima oara in ultimii 187 de ani, o Prima Doamna care nu are origini americane. Potrivit unui sondaj de opinie, Melania Trump este cea mai impopulara sotie de presedinte american din ultimii 16 ani. Si, ca un detaliu de culoare, este prima sotie a unui presedinte al Statelor Unite care a pozat goala, relateaza Digi24.

„Doamnelor si domnilor, Donald J. Trump este gata sa slujeasca si sa conduca aceasta tara, sa fie urmatorul presedinte al Statelor Unite”, afirma Melania Trump, sotia lui Donald Trump.

Melania, a treia sotie a lui Donald Trump este o prezenta mai discreta decat sotul sau, ocupandu-se de fiul lor si de actiuni filantropice. Cu toate acestea, este alaturi de republican ori de cate ori e nevoie.

Melania Trump, Knauss pe numele sau de fata, s-a nascut in Slovenia in 1970. Si-a inceput cariera in modeling la 16 ani, cand a fost remarcata de un fotograf din Ljubljana.


„Organizam un spectacol de moda si am vazut-o langa un gard, in afara salii de spectacole. Mi-a atras imediat atentia, fiindca era foarte inalta si subtire, avea dimensiunile perfecte”, spune Stane Jerko, fotograf profesionist.

Era o fata modesta si nu vorbea niciodata despre visul de a deveni fotomodel, dar stia ca vrea sa faca parte din lumea modei”, afirma Nena Bedek, prietena a Melaniei Trump.

Melania a aparut pe coperta unor reviste importante precum Vogue si Sports Illustrated, iar in 1998 l-a intalnit pe Donald Trump, scrie Digi24. Cinci ani mai tarziu, magnatul a cerut-o in casatorie, iar la nunta lor fastuoasa au participat inclusiv sotii Clinton.

Am stiut mereu ca orasul nostru e prea mic pentru ea. Melania de-abia astepta sa vada revistele de moda pe care mama ei le aducea acasa, stiam ca vrea sa vada lumea”, spune Nena Bedek, prietena a Melaniei Trump.

Atitudinea ei nu trebuie sa induca, insa, in eroare: Melania poate fi nemiloasa atunci cand situatia o cere.


De altfel, nu doar Donald Trump a tinut capul de afis al scandalurilor din campanie. Sotia sa a fost acuzata ca a copiat o parte din discursul sustinut acum opt ani de Michelle Obama. A negat tot timpul acuzatiile, dar asemanarile nu pot fi ignorate.

Citeste si:
Lista țărilor din Europa care percep o taxă pentru autoturisme
Lista țărilor din Europa care...

„Ne dorim ca fiii si fiicele acestei natiuni sa stie ca realizarile lor sunt limitate doar de puterea visurilor lor si de dorinta de a munci pentru ele”, spune Melania Trump, sotia lui Donald Trump.

„Ne dorim ca fiicele noastre si toti copiii acestei natiuni sa stie ca varful realizarilor lor este limitat doar de cutezanta visurilor lor si de dorinta lor de a munci din greu pentru ele”, declara Michelle Obama, Prima Doamna a Statelor Unite.

Donald Trump, alaturi de sotia, copiii si nepotii lui

Scandalurile in care e implicata nu se opresc aici. Potrivit mai multor documente publicate de Associated Press, Melania ar fi lucrat ilegal in Statele Unite intre 10 septembrie si 15 octombrie 1996. In acea perioada a avut zece contracte de modeling, pentru care a castigat peste 20 de mii de dolari. Totul, in contextul in care unele dintre cele mai importante teme din campania lui Donald Trump au fost oprirea imigratiei ilegale si a muncii la negru.

Citeste si:
Anamaria Prodan a dat-o în bară. S-a lăudat că este „slabă și...
Anamaria Prodan a dat-o în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.