Fiind protagonistul unui nou scandal de proportii, dupa e presa a publicat o inregistrare din 2005 in care a facut remarci vulgare la adresa femeilor, Donald Trump pierde sprijinul catorva zeci de parlamentari si alti lideri politici republicani, scrie infoziare.ro.

In ciuda faptului ca mai este doar o luna pana la alegeri, multi politicieni i-au cerut explicit candidatului republican sa se retraga din cursa pentru fotoliul de la Casa Alba.

Donald Trump, insa, respinge vehement aceasta solutie.

Multi politicieni republicani, au condamnat cu indignare comentariile sale obscene.

Candidatul la vicepresedintie, Mike Pence, a declarat ca nu poate trece cu vederea sau apara comentariile lui Donald Trump despre femei, potrivit cbc.ca. "Ca sot si tata, am fost jignit de cuvintele si actiunile descrise de Donald Trump in clipul de acum 11 ani, care a fost lansat ieri. Nu scuz remarcile sale si nu le pot apara".

Acestuia i s-au alaturat chiar si sotia omului de afaceri, Melania Trump si alte 60 de personalitati si-au retras oficial sprijinul pentru Donald Trump, printre care fostii candidati la presedintie Mitt Romney si John McCain, fosta secretara de stat Condoleezza Rice si actorul Arnold Schwarzenegger, noteaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.