Rebecca Wilson, cunoscuta jurnalista si editorialista, castigatoare a mai multe premii, a decedat joi, la varsta de 54 de ani.

Rebecca Wilson a primit distinctii pentru materialele sale sportive din publicatiile australiene The Daily Telegraph si The Sunday Telegraph. Anuntul mortii sale a fost facut de sotul John Hartigan si fiii Tom si Will.

"Uimitoarea noastra Bec a pierdut lupta impotriva cancerului la san in aceasta dimineata. A murit linistita, in casa familiei din Sydney, inconjurata de cei dragi. Curajul a facut mereu parte din ADN-ul ei, cu atat mai mult in lupta cu aceasta boala cumplita. Rebecca a pastrat secretul bolii sale doar pentru cei apropiasi. A vrut ca cei din jurul ei sa nu sufere", a fost comunicatul familiei, potrivit rtv.net.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.