Trump le-a cerut bolnavilor in stadiu terminal sa „reziste pana in noiembrie”, pentru a putea vota pentru el la alegeri.

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, le-a cerut miercuri bolnavilor aflati in stadiu terminal sa „reziste pana in noiembrie”, pentru a putea vota pentru el la alegeri, relateaza Newsweek.

Magnatul imobiliar a facut aceasta declaratie la un miting electoral din Nevada, inainte de scrutinul considerat unul dintre cele mai importante din istoria Statelor Unite.

„Nu imi pasa cat de bolnav esti. Nu imi pasa daca tocmai ai venit de la medic si ti-a dat cea mai rea progonoza, adica s-a terminat. Nu conteaza. Rezista pana pe 8 noiembrie. Iesi si mergi la vot”, a spus el, potrrivit News.ro.

“Si atunci vom spune cu totii ‘Te iubim si ne vom aminti mereu de tine’. Iesi si mergi la vot”, a adaugat el.

Campania lui Trump a fost marcata de numeroase declaratii controversate, despre femei, mexicani (pe care i-a numit „violatori”) si musulmani (carora vrea sa le interzica accesul in tara). El este suspectat, tn prezent, ca nu a platit impozite timp de pana la 18 ani. Mogulul a spus ca, daca este asa, este “genial”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.