Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis HotNews.ro un raspuns referitor la declaratiile ambasadorului american la Chisinau, James Pettit.
"Statele Unite sprijina de multa vreme suveranitatea Republicii Moldova si integritatea sa teritoriala. SUA saluta Romania pentru leadership-ul de care a dat dovada continuu si pentru abordarea colaborativa in sprijinul dezvoltarii democratice a Republicii Moldova, al eforturilor sale de reforma si al continuarii procesului de integrare a sa in UE, in conformitate cu aspiratiile populatiei din Moldova", se arata in precizarile transmise HotNews.ro de biroul de presa al Ambasadei.

"Mai mult, politica SUA in privinta Moldovei este de a fi partenerul Moldovei pentru a sprijini dezvoltarea sa economica si democratica. A interpreta in sens mai larg politica noastra inseamna o depasire a limitelor politicii noastre", mai noteaza Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.