Cumnatul teroristului Cherif Kouachi, unul dintre autorii masacrului de la Charlie Hebdo, din 2015, a fost arestat in Bulgaria dupa ce a incercat sa ajunga in Siria, relateaza Le Journal de Dimanche.

Liceanul Mourad Hamyd, care are asa-numita “Fisa S” in Franta, specifica suspectilor de terorism, a fost dat disparut de familia sa pe 25 iulie.

El a fost interceptat pe 28 iulie de granicerii turci si trimis inapoi in Bulgaria, unde a fost plasat in detentie, transmite News.ro.

Potrivit Journal de Dimanche, Parchetul antiterorism din Paris a deschis o ancheta judiciara pentru a emite un mandat european de arestare care sa il vizeze.

Fratii Cherif si Said Kouachi, francezi de origine algeriana, au deschis focul pe 7 ianuarie in redactia saptamanalului satiric Charlie Hebdo din Paris, omorand 17 persoane. Ei au fugit apoi de la locul atacului si au ucis a doua zi o politista, inainte de a fi neutralizati de fortele de interventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.