Michelle Obama a dezvaluit luni seara in Philadelphia, in cadrul Conventie Nationale Democrate, pe cine sustine ea in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba, specificand ca la "aceste alegeri nu este vorba despre democrati sau republicani, ci este vorba despre cui acordam increderea si puterea pentru a ne influenta copiii in urmatorii patru sau opt ani", informeaza variety.com.

Astfel, Prima Doamna a sustinut un discurs in favoarea candidatei democrate Hillary Clinton, scrie libertatea.ro.

"Datorita lui Hillary Clinton, fetele mele si totii fii si fiicele noastre stiu ca o femeie poate fi aleasa presedinte al Statelor Unite".

"Am incredere in Hillary pentru a conduce aceasta tara, deoarece am observat devotamentul sau total pentru copiii tarii noastre. Hillary Clinton nu a abandonat niciodata", remintind si faptul ca atunci cand Clinton "nu a castigat nominalizarea in urma cu opt ani, ea nu s-a suparat sau deziluzionat". Cu alte cuvinte, nu a renuntat.

Michelle Obama este de parere ca Hillary Clinton este "singura persoana care are intr-adevar calitatile pentru a fi presedinte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.