Actele sexuale cu animale sunt legale in Canada, atata vreme cat nu exista penetrare intre cele doua parti, a decis Curtea Suprema a acestui stat, informeaza The Independent.

Decizia a venit ca urmare a unui caz in care un barbat fusese condamnat ca urmare a 13 acuzatii de molestare sexuala a fiicelor sale vitrege. Intre acestea era si acuzatia ca a incercat sa-si forteze cainele sa intretina relatii sexuale cu una dintre fiice, dar a esuat.

Reprezentantii legali ai barbatului au argumentat ca “bestialitatea”( zoofilia) se refera direct la cazurile in care exista penetrare intre om si animal si ca nu defineste toate legaturile sexuale cu patrupedele. Astfel, Curtea a decis ca “penetrarea” este esenta infractiunii pedepsita de Codul Penal si in lipsa acesteia, nu se poate vorbi de bestialitate. Conform informatiilor prezentate in cadrul procesului, individul punea unt pe organele genitale ale fiicelor sale victime si obliga cainele familiei sa-l linga, in timp ce el filma toata scena.

Acesta a a incercat sa convinga cainele sa intretina relatii sexuale cu una din fiicele sale, dar a esuat. Curtea Suprema de Justitie a Canadei a decis ca totul e legal. Din cei opt judecatori, doar unul a considerat ca zoofilia, indiferent ca implica sau nu penetrare, nu este in regula. Parlamentul trebuie sa introduca in lege noua definitie a zoofiliei.
Tatal vitreg denaturat ispaseste o condamnare de 16 de ani pentru faptele sale, dar acum a fost achitat de acuzatia de “bestialitate”, conform gandeste.org.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.