O turista a murit la Amsterdam dupa ce a baut o mare cantitate de apa in timp ce se afla sub efectul unor droguri usoare, au informat mass-media locale.

Trupul neinsufletit al femeii, despre care nu au fost dezvaluite date personale, a fost gasit vineri in hotelul in care se cazase, in apropiere de Muzeul Van Gogh, potrivit Agerpres.

Surse ale politiei au declarat ca turista „a baut peste doi litri de apa” intr-o perioada scurta de timp, relateaza DIGI24.

Consumul de apa in timp scurt provoaca o crestere a nivelului de sare in sange si face ca celulele sa se umfle. Daca celulele cerebrale sunt la randul lor afectate, acest lucru poate provoca intrarea in coma sau chiar moartea.

Conform unei masuratori Business Insider, sase litri de apa consumati foarte rapid pot duce la deces. Sunt afectati de aceasta afectiune mai ales atletii. Excesul de apa afecteaza creierul, de aceea simptomele pot aparea sub forma unor dureri de cap, convulsii si, in cazuri rare, se poate ajunge la deces.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.