,,Nu exista familia perfecta!”, a spus Papa Francisc.

,,Nu exista familia perfecta. Nu avem parinti perfecti, nu suntem perfecti, nu ne casatorim cu o persoana perfecta si nici nu avem copii perfecti.”, a spus Papa Francisc intr-o alta incercare a sa de aduce credinciosii si biserica catolica intr-un taram mai apropiat de lumea cotidianului, unde fiecare om greseste.

Intrebat daca a vrut sa transmita un mesaj mai subtil pentru comunitatea internationala Papa a spus ca nu este interesat sa intervina in conduita altor religii, insa isi doreste ca fiecare individ de pe Pamant sa invete sa iubeasca pe aproapele sau si sa practice toleranta fata de obiceiurile si cultura semenilor sai.

,,Avem lucruri pe care ni le reprosam unul altuia. Suntem dezamagiti unul de celalalt. Asadar nu exista familia perfecta si nici casnicia perfecta fara a ierta. Iertarea este vitala pentru sanatatea noastra emotionala si supravietuirea spirituala. Fara iertarea familia devine un teatru de conflicte. Fara iertare familia se imbolnaveste. Iertarea reprezinta sterilizarea sufletului, curatarea mintii si eliberarea inimii.”, a mai spus Papa Francisc in mesajul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.