Moscova si Alianta Nord-Atlantica trec printr-o perioada de "neincredere totala", afirma purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, acuzand NATO ca mentine obiectivul "confruntarii" militare cu Rusia.

"In mod evident, relatiile dintre Rusia si NATO traverseaza vremuri care erau uitate, un deficit din ce in ce mai mare de incredere, probabil o neincredere totala", a declarat Peskov, citat de site-ul agentiei Tass.

"Dialogul Rusia-NATO nu va fi usor, deoarece increderea se distruge foarte rapid dar este restabilita mult mai greu si necesita eforturi considerabile", subliniaza Peskov.

Dmitri Peskov a facut aceste declaratii cu doar o zi inaintea Consiliului NATO-Rusia, prima reuniune de acest fel din ultimii doi ani, precizeaza MEDIAFAX.

"Recentele actiuni ale NATO confirma ca Alianta Nord-Atlantica nu s-a adaptat conditiilor moderne, pastrand scopul initial - contracararea Federatiei Ruse si confruntarea cu Federatia Rusa", a precizat reprezentantul Kremlinului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.