Atacantul echipei FC Barcelona, Luis Suarez a fost transferat de FC Barcelona in vara lui 2014, dupa un sezon in care cucerise titlul de golgheter cu Liverpool.

Uruguayanul Luis Suarez a declarat ca singurul lucru care s-a schimbat dupa transferul la FC Barcelona este ca a devenit un "jucator de echipa". "Campionatul Spaniei este diferit de Premier League. Oricine stie ca este ceva diferit si tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti, sa nu te schimbi, doar sa te adaptezi la cateva lucruri pe care se impun atunci cand joci la FC Barcelona si, in principal, sa fii un bun coechipier." a declarat Luis Suarez, conform foxsports, citati de MEDIAFAX.

Atacantul este anuntat titular de antrenorul Luis Enrique pentru meciul cu Real Madrid, de maine seara. Luis Suarez a marcat 43 de goluri in 43 de partide pentru FC Barcelona in acest sezon in toate competitiile, iar in cei aproape doi ani petrecuti la campioana Europei a inscris de 68 de ori in 84 de meciuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.