Un islamist acuzat de implicare in atentatele de la Bruxelles si Paris a fost ranit si retinut in cursul raidurilor antiteroriste desfasurate vineri in capitala Belgiei.

"O persoana a fost ranita si retinuta in cursul descinderilor din Schaerbeek", a declarat un oficial din cadrul politiei belgiene. Identitatea suspectului nu a fost dezvaluita, dar se pare ca este vorba de un islamist care ar fi fost implicat in atentatele de la Paris, comise in 13-14 noiembrie 2015 si soldate cu 130 de morti, si in cele de la Bruxelles, soldate cu 31 de morti, informeaza France Info, citat de MEDIAFAX.

O explozie si schimburi de focuri s-au auzit in cursul unei operatiuni antiteroriste a politiei belgiene la periferia orasului Bruxelles, iar un presupus terorist a murit, informeaza postul RTBF. Politia belgiana a intervenit vineri in zona Schaerbeek, la periferia orasului Bruxelles.

Un tramvai care oprise in zona a fost evacuat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.