Coreea de Nord dezvaluie ca a retinut inca un american.

Phenianul a prezentat un nou detinut american in fata presei vineri, la noua zile dupa ce a condamnat un turist american la 15 ani de munca fortata pentru "subversiune", relateaza AP online.

Kim Tong Chol a declarat intr-o conferinta de presa, vineri, in capitala nord-coreeana, ca a comis fapte de spionaj, pe care nu le-a precizat, cu scopul de a submina regimul.

El a declarat ca a fost retinut in octombrie, informeaza MEDIAFAX.

Aceasta nu este prima data cand regimul organizeaza astfel de conferinte de presa in care detinuti straini citesc declaratii prin care isi asuma infractiuni si lauda dictatura nord-coreeana. Dupa ce au fost eliberati, ei au declarat ca au fost obligati sa faca asemenea declaratii.

Regimul stalinist l-a condamnat saptamana trecuta pe studentul american Otto Warmbier la inchisoare, dupa ce a "marturisit" ca a incercat sa fure un obiect pe care era inscriptionat un slogan de propaganda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.