Patru cetateni romani au fost raniti in atentatele care au avut loc, marti, la Bruxelles, anunta Ministerul Afacerilor Externe, precizand ca dintre acestia doi se afla in spital, iar unul a fost deja externat. Aceeasi sursa a declarat in jurul orei 22.30 ca inca un cetatean roman a fost identificat printre raniti, acesta este minor si se afla in prezent internat in spital, asistat de un membru al familiei.

UPDATE 22.30
Bilantul romanilor raniti marti in atentatele de la Bruxelles a ajuns la patru, potrivit unui comunicat de presa al MAE. "In continuarea informatiilor transmise pana la acest moment referitor la cetatenii romani afectati in atentatele de la Bruxelles, va informam ca a fost identificat un al patrulea cetatean roman ranit. Acesta este minor si se afla in prezent sub ingrijiri intr-o unitate spitaliceasca, asistat de un membru al familiei."

Ministerul Afacerilor Externe transmite ca, potrivit informatiilor detinute la acest moment, trei romani au fost raniti marti in atentatele de la Bruxelles. Consulul din cadrul Ambasadei Romaniei la Bruxelles urmeaza sa ii viziteze pe cei doi cetatenii romani spitalizati, cel de-al treilea ranit fiind deja externat, informeaza MEDIAFAX.

MAE mai precizeaza ca, inclusiv prin intermediul Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei, este in legatura permanenta cu autoritatile locale si epune in continuare toate eforturile pentru a verifica daca printre persoanele afectate se afla si alti cetateni romani si este pregatit sa acorde asistenta consulara necesara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.