Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a condamnat atentatele de la Bruxelles si a anuntat ca a fost sporit nivelul de alerta la sediul Aliantei din capitala Belgiei.

„Ma simt profund trist de atentatele de la Bruxelles. Numarul victimelor este tragic”, a declarat Stoltenberg, potrivit unui comunicat de presa. „Suntem cu totii belgieni si alaturi de aliatul nostru, Belgia, in aceasta zi sumbra”, a spus seful NATO, potrivit Agerpres.

„Este un atentat las. Un atentat impotriva valorilor noastre si a societatilor noastre deschise. Terorismul nu va invinge democratia si nu ne va rapi libertatile”, a sustinut Jens Stoltenberg, care a anuntat ca Alianta a sporit nivelul de alerta la sediul sau din Bruxelles, va ramane „vigilenta” si va urmari indeaproape situatia.

Cel putin 26 persoane au murit in atentatele comise marti pe aeroportul Zaventem din Bruxelles si in statia de metrou Maelbeek, aflata in apropierea institutiilor europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.