Un nou atentat terorist a lovit Europa. Marti dimineata, doua explozii s-au produs pe aeroportul din Bruxelles, la terminalul plecari. Mai multe persoane au fost ranite, iar o parte a plafonului aeroportului s-a prabusit. 11 persoane ar fi decedat si alte 25 au fost ranite.

Printre persoanele aflate pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles se afla si fiica lui Mircea Rednic, Luana, care chiar in momentul exploziei vorbea cu tatal ei la telefon. "Au fost doua bombe in aeroport. Eram la check-in, asteptam sa-mi iau bagajul. Lumea a inceput sa alerge in toate directiile. La plecari si inainte de control s-a produs. M-a luat un domn de la securitate, m-a trimis in biroul lui. Eram 8 persoane acolo si ne-a incuiat. Lumea a luat-o la fuga, speriata. S-au auzit apoi focuri de arma. Am alergat si nu m-am uitat in jur. Eram disperata sa ies mai repede, mi-e frica sa nu alerg intr-o zona in care erau alte bombe. Acum sunt niste ambulante, pompieri pentru ca a luat foc un restaurant unde era una dintre bombe", a declarat Luana Rednic la Digi24.

Potrivit unor informatii furnizate de martori, exploziile ar fi avut loc la o poarta de unde urma sa plece o cursa American Airlines. "Am auzit la telefon explozia. Au fost doua explozii. Luana a luat-o la fuga. Au fost preluati de cei de la securitate si au fost bagati intr-o camera, culcati. Au stat cam 15 minute si acum sunt pe pista. E un haos, au cazut tavanele, e fum. Fiica mea e speriata, dar era in regula. I-au evacuat din aeroport pe nu stiu ce tunele, i-au dus pe pista. Am incercat sa mai vorbesc cu ea, dar n-am mai reusit", a zis Mircea Rednic intr-o interventie telefonica la televiziunea RTV, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.