Trei persoane au fost ranite luni dimineata, dupa ce un barbat inarmat ar fi patruns intr-o fabrica din Sydney, unde ar fi luat ostatici.

Politia din statul australian New South Wales, unde s-a inregistrat incidentul, a declarat ca o operatiune "delicata" este in curs de desfasurare in suburbia industriala Ingleburn din sud-vestul orasului Sydney. Nu se stie daca barbatul detine persoane ostatice. Doi barbati raniti au fost transportati la spital si sunt stabilizati, a precizat conducerea spitalului pentru BBC, potrivit MEDIAFAX.

Unul dintre barbati a fost operat de urgenta, in timp ce al doilea a suferit rani superficiale pe jumatatea inferioara a corpului. Un purtator de cuvant al politiei din New South Wales, citat de Reuters, a precizat ca ar fi vorba de trei raniti, fara a adauga nimic despre vreun deces.

Potrivit presei australiene, barbatul ar fi avut asupra lui o pusca automata.

Politia a incercuit cladirea fabricii Inline National Signage, iar un barbat a fost arestat de autoritati pentru perturbarea operatiunilor desfasurate de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.