Nancy Reagan, fosta actrita si sotia fostului presedinte american Ronald Reagan, a decedat, duminica, la varsta de 94 de ani.

Nancy Reagan a decedat de stop cardiac, in resedinta sa din Los Angeles, potrivit unui purtator de cuvant al "Bibliotecii prezidentiale Ronald Reagan".

"Este din nou alaturi de barbatul pe care l-a iubit", a transmis prin Twitter fiul ei vitreg, Michael Reagan.

Nancy Reagan a fost una dintre cele mai influente prime doamne din istoria Statelor Unite in timpul mandatelor sotului sau, in perioada 1981 - 1989.

"Nancy Reagan i-a fost devotata in totalitate presedintelui Reagan si ne putem linisti cu gandul ca sunt din nou impreuna", a declarat fosta prima doamna Barbara Bush, intr-un mesaj semnat de ea si de fostul presedinte George H.W. Bush.

"Am stat o data langa Nancy Reagan si m-am simtit ca o adolescenta care isi vedea idolul. A fost un model"
, a reactionat actrita Elizabeth Banks.

"Doamna Reagan va fi inhumata la «Biblioteca prezidentiala Ronald Reagan», in Simi Valley, California, langa sotul ei, Ronald Wilson Reagan, decedat pe 5 iunie 2004", a declarat Joanne Drake, reprezentanta sa.

Nancy Reagan, nascuta in orasul New York, era actrita cand l-a intalnit pe viitorul presedinte Ronald Reagan, in anii 1950, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.