Un avion al companiei aeriene Lufthansa care circula pe ruta Shanghai-Munchen a efectuat, marti, o aterizare de urgenta in sudul Rusiei, dupa ce o fetita de noua ani care se afla la bordul aeronavei a decedat subit.

Fetita de noua ani nu mai avea puls in momentul in care avionul a aterizat pe aeroportul din Krasnoiarsk, Siberia, a precizat o sursa din serviciile regionale de urgenta pentru Tass. "Copilul nu mai respira si nu mai avea puls (dupa aterizare). Doctorii au incercat sa o readuca la viata, dar nu au reusit", a indicat sursa citata, potrivit MEDIAFAX.

Echipajul ambulantei care a sosit pe aeroport a declarat decesul fetitei la scurt timp dupa aterizare. Cauza decesul este inca necunoscuta. "Era de etnie chineza, avand cetatenie italiana", a precizat Yana Strizhova, un purtator de cuvant al Departamentului de Investigatii din Siberia de Vest.

Potrivit publicatiei Independent, copilul se afla la bordul aeronavei impreuna cu parintii sai. Dupa aterizarea de urgenta, avionul si-a continuat cursa catre Munchen, inregistrand o intarziere de trei ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.