Politica de deschidere fata de refugiati adoptata de cancelarul german Angela Merkel nu poate fi "sustinuta pe termen lung", a estimat premierul Frantei, Manuel Valls, adaugand ca Europa nu-i poate primi pe toti imigrantii care provin din Siria, Irak sau Africa, relateaza Le Figaro.
"Aceasta politica, care era justificata temporar, nu poate fi sustinuta pe termen lung", a raspuns Manuel Valls, intrebat daca sustine "politica Angelei Merkel de deschidere a frontierelor", intr-un interviu acordat grupului de presa regional german Funke si care urmeaza sa fie publicat sambata, scrie MEDIAFAX.

"Capacitatile noastre de primire limitate, tensiunile din aceste ultime saptamani - in Germania dar si in alte locuri din Europa - ne obliga sa spunem lucrurile clar: Europa nu-i poate primi pe toti imigrantii care provin din Siria, Irak sau Africa"
, a afirmat premierul Frantei.

"Europa trebuie sa preia din nou controlul asupra frontierelor sale si sa isi reia politica in ceea ce priveste migratia si azilul", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.