Presedintele statului Sri Lanka spune ca organizatorii unui concert sustinut de Enrique Iglesias in capitala executiva a tarii, Colombo, ar trebui sa fie biciuiti, drept pedeapsa pentru comportamentul unor admiratoare ale cantaretului din timpul show-ului acestuia,

vMaithripala Sirisena spune ca imaginile cu femei care se urca pe scena pentru a-l saruta pe cantaret si care isi arunca spre acesta lenjeria intima sunt "foarte necivilizate". Drept urmare, presedintele statului Sri Lanka spune ca organizatorii concertului ar trebui sa fie "biciuiti cu cozi toxice de pisici de mare", facand referire la o pedeapsa aplicata in epoca medievala.

Biciuirea cu cozi de pisici de mare reprezenta o pedeapsa rezervata celor mai periculosi criminali in Sri Lanka medievala si este o expresie populara ce desemneaza o corectie severa. Concertul la care face referire presedintele statului Sri Lanka a avut loc in capitala executiva a tarii, Colombo, pe 20 decembrie. Sirisena spune ca a fost socat sa auda ca, in timpul concertului, femeile si-au dat jos sutienele, si-au aruncat lenjeria intima catre starul pop si s-au urcat pe scena pentru a il imbratisa si pentru a il saruta pe cantaret.

"Acesta este cel mai necivilizat comportament si este impotriva culturii noastre", a spus presedintele intr-o intalnire publica.

"Eu nu sustin ca aceste femei necivilizate, care si-au dat jos sutienele, ar trebui batute cu cozi toxice de pisici de mare, dar cei care au organizat un asemenea eveniment ar trebui sa fie", a mai spus acesta.

Totodata, presedintele s-a plans de costurile ridicate ale biletelor, care au fost intre 35 si 350 de dolari.

Deocamdata, organizatorii evenimentului nu s-au pronuntat in legatura cu declaratiile presedintelui Sirisena.

Concertul, care a avut loc pe un stadion de rugby din Colombo, a facut parte din turneul mondial al artistului latino "Love and Sex".

Enrique Iglesias, fiul celebrului cantaret spaniol Julio Iglesias, a calcat pe urmele tatalui si a ajuns unul dintre cei mai in voga artisti pop din ultimele doua decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vandut in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume.

Citeste si:
Proteste violente în Sri Lanka. Preşedintele a părăsit reşedinţa...
Proteste violente în Sri...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.