Premierul spaniol, Mariano Rajoy, a fost lovit cu pumnul in fata de un minor, in timpul unui eveniment de campanie desfasurat miercuri in regiunea sa natala Galicia, cu ocazia alegerilor generale de duminica, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, relateaza Reuters in pagina electronica.

Seful Guvernului, in varsta de 60 de ani, nu a fost ranit, a declarat un purtator de cuvant al Partidului Popular, dar Rajoy a fost vazut ulterior cu o vanataie mare pe fata.

Un tanar l-a lovit puternic cu pumnul in fata pe Rajoy, caruia i-au cazut ochelarii, in timp ce participa la un eveniment public in orasul Pontevedra.

Agresorul statea in picioare chiar langa Rajoy, cand l-a lovit brusc, luandu-l pe premier prin surprindere. Tanarul, care este minor, a fost arestat, a confirmat politia.

Rajoy a transmis un mesaj pe Twitter, multumindu-le sustinatorilor sai si asigurand publicul ca se simte bine. "Sunt bine, pe drum spre un miting din Coruna", a afirmat el. Candidati din partea formatiunilor rivale au trimis de asemenea mesaje de sustinere, a precizat partidul Ciudadanos.

Partidul Popular (PP) al lui Rajoy ar urma sa castige alegerile generale de duminica, chiar daca a condus tara in una dintre cele mai dificile perioade din punct de vedere economic din ultimele decenii. PP ar putea totusi sa ramana fara majoritatea parlamentara pe care o avea din 2011.

Spania are una dintre cele mai mari rate ale somajului in randul tinerilor din Uniunea Europeana, aproape jumatate dintre cei sub 25 de ani care isi cauta de lucru fiind someri, scrie MEDIAFAX.

Sursa video: YouTube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.