Magnatul Donald Trump, unul dintre favoritii in cursa republicana pentru desemnarea candidatului la presedintia SUA, propune restrictionarea accesului tinerilor la Internet in cadrul modalitatilor de combatere a terorismului islamist, numindu-i "prosti" pe cei care se vor opune initiativei.

"Pierdem multi oameni din cauza Internetului", a declarat Donald Trump, potrivit CNN, in cursul unui discurs cu caracter electoral rostit in Carolina de Sud.

"Trebuie sa discutam cu Bill Gates (n.red. - cofondatorul companiei Microsoft) si cu alte persoane care inteleg cu adevarat ce se intampla. Trebuie sa discutam cu ei pentru a inchide Internetul, macar unele zone ale acestuia", a adaugat Trump, referindu-se in principal la site-uri islamiste si la retele online de socializare.

"Unii vor invoca libertatea de exprimare. Sunt prosti. Avem multi prosti" in Statele Unite, a adaugat controversatul politician conservator.

Candidatul republican a argumentat ca numerosi tineri adopta atitudini radicale prin utilizarea Internetului, amintind ca organizatii teroriste precum reteaua fundamentalista sunnita Stat Islamic fac propaganda islamista pe site-uri de socializare, scrie MEDIAFAX.

In acelasi discurs, Donald Trump a denuntat "incompetenta prostilor" care se afla in prezent la putere in Statele Unite, cerand, dupa recentul atac armat din California, despre care autoritatile sustin ca ar fi avut caracter terorist, interzicerea accesului musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite.

Donald Trump participa la cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la presedintia Statelor Unite si este unul dintre favoriti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.