Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, are, incepand de luni, propria pagina oficiala pe Facebook, profilul prezidential incluzand deja o declaratie a liderului de la Casa Alba despre necesitatea protejarii mediului inconjurator, anunta Presedintia SUA, potrivit site-ului Politico.com.

"Buna, Facebook! In sfarsit, am propria mea pagina. Sper ca acesta va deveni un spatiu in care sa putem avea conversatii reale despre cele mai importante tematici din Statele Unite, un spatiu in care sa puteti afla lucruri direct de la mine, un loc in care sa imi impartasiti gandurile si povestirile voastre. Va puteti astepta si la lucruri doar pentru amuzament", a scris Barack Obama in prima postare pe Facebook in calitatea de presedinte.

Statele Unite au inregistrat o serie de progrese in diminuarea emisiilor de carbon, dar sunt necesare eforturi in continuare, a adaugat Obama, postand si o inregistrare video in care vorbeste despre flora si fauna din curtea Casei Albe.

"Sunt multe animale si aici. Este o vulpe ascunsa pe undeva, am vazut-o eu, s-a plimbat in jurul Biroului Oval. Avem si un soim care zboara pe aici, unii copii i-au dat numele Lincoln. In afara de veverite, eu cel mai mult admir copacii si ma bucur de aerul curat", a adaugat presedintele SUA.

In primele zece minute de la prima postare, pagina presedintelui Statelor Unite a primit peste 2.700 de aprecieri, scrie MEDIAFAX.

Potrivit cotidianului USA Today, din ratiuni de securitate, nicio persoana nu va putea deveni "prietena" cu presedintele SUA pe pagina acestuia de Facebook.

In luna mai, presedintele Barack Obama a primit permisiunea serviciilor de securitate americane pentru a-si redeschide contul pe platforma de microblogging Twitter, care era inchis de sase ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.