Slovacia introduce controale la frontierele cu Ungaria si Austria, din cauza crizei imigratiei, a anuntat luni Ministerul slovac de Interne, citat de agentia DPA in pagina electronica.

Ministerul slovac de Interne a precizat ca "urmeaza exemplul Germaniei si introduce controale temporare la frontiere". In plus, 220 de politisti suplimentari vor fi mobilizati in zona de frontiera, a mentionat ministerul.

Tot luni, ministrul austriac de Interne, Johanna Mikl-Leitner, a anuntat ca Austria va introduce cat de curand controale la frontiera cu Ungaria si va mentine deschisa optiunea efectuarii de controale si la granitele cu alte tari, din cauza crizei imigratiei din Europa.

Ministerul german de Interne a dispus duminica introducerea de controale temporare la frontiera cu Austria, conform reglementarilor Schengen pentru cazuri de urgenta, dupa masuri similare adoptate la granita austriaco-ungara, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.