Un serif adjunct din Statele Unite, imbracat in uniforma, a fost impuscat mortal vineri seara, la o benzinarie din zona Houston, dupa ce si-a alimentat masina de serviciu, au anuntat autoritatile, citate de CNN.

Seriful adjunct Darren H. Goforth, in varsta de 47 de ani, se intorcea la masina sa cand un barbat a venit din spate si a deschis focul fara motiv aparent, a declarat seriful comitatului Harris, Ron Hickman. Dupa ce Goforth a cazut, atacatorul a continuat sa il impuste, au precizat autoritatile, adaugand ca adjunctul a murit pe loc.

"A fost impuscat in ceea ce pare sa fie o executie in stil mafiot, neprovocata", a declarat Hickman.

Dupa crima, atacatorul a plecat cu un autovehicul Ford Ranger rosu, fiind cautat de fortele de ordine, au precizat autoritatile. Suspectul "nu a spus nimic", a declarat seriful adjunct Thomas Gilliland, un purtator de cuvant al Biroului serifului. El a refuzat sa prezinte numele suspectului, afirmand ca autoritatile inca vizioneaza inregistrarea video de la benzinarie.

Autoritatile au cerut eventualilor martori din zona sa ofere detalii, precizand ca atacul a fost raportat de trecatori care au sunat la 911.

Cu aproximativ 30 de minute inainte de atac, Goforth investigase un accident, dar autoritatile au precizat ca nu este clar daca acesta are vreo legatura cu crima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.