Un copil roman in varsta de cinci ani a fost ucis intr-un accident rutier marti, pe bulevardul Ménilmontant, la Paris, in circumstante inca neelucidate, relateaza postul TF1 in pagina electronica.

Accidentul a avut loc la ora locala 14.30 (15.30, ora Romaniei), in Arondismentul 11. Copilul a fost izbit de o camioneta si a murit pe loc, sub ochii mamei si matusii sale. Cele doua femei au traversat primele o trecere de pietoni protejata, dupa care i-au facut semn copilului sa le urmeze. In timp ce traversa, copilul a fost izbit de o camioneta, a anuntat Prefectura de Politie din Paris.

Copilul a murit pe loc, in pofida eforturilor salvatorilor.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, soferul si pasagerul camionetei au fugit, pe jos, dupa ce au abandonat camioneta nu departe de locul accidentului. Camioneta nu era data ca furata, potrivit unei surse apropiate anchetei.

Primarul Parisului a transmis "sincere condoleante" familiei copilului. "Cei doi ocupanti ai vehiculului au fugit dupa accident. Am increde in serviciile de politie sa-i retina rapid, sa-i identifice si sa-i audieze, pentru ca sa fie stabilite cat mai rapid circumstantele exacte ale acestei drame", a declarat Anne Hidalgo, citata intr-un comunicat, in care a transmis condoleante familiei victimei.

Insa alta sursa din cadrul politiei subliniaza ca mai multe marturii cu privire la accident sunt contradictorii, unii martori afirmand ca furgoneta nu ar fi implicata in accident. De asemenea, prefectura de politie a dezmintit ca copilul fugea de o interventie a politiei vizand sa disperseze vanzatori stradali, asa cum a scris presa. "Nu era nicio operatiune de evacuare in curs", iar "copilul nu fugea, ci se deplasa catre locul unde se aflau vanzatorii", a precizat serviciul de presa al prefecturii. Ancheta a fost incredintata Serviciului judiciar pentru accidente din cadrul prefecturii de politie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.