Cel putin 27 de persoane au fost ranite marti dimineata, intr-un incendiu urmat de explozie, intr-un fost adapost antiaerian, la Hamburg (nord), au anuntat pompierii, relateaza agentia DPA in pagina electronica.

Incendiul a izbucnit intr-un atelier de tamplarie din interiorul buncarului, iar explozia s-a produs in timp ce pompierii incercau sa stinga focul. Cauza incendiului si exploziei care a urmat era neclara. Opt dintre raniti sunt pompieri. Alte 15 persoane au primit ingrijiri din cauza inhalarii de fum, iar un pompier si-a pierdut cunostinta.

Eforturile pompierilor ar urma sa continue pana marti dupa-amiaza. "Pentru moment nu trimitem pe nimeni in cladiri, deoarece situatia inauntru este neclara", a declarat un purtator de cuvant al pompierilor. "Intentionam sa inundam buncarul cu spuma, pentru a stinge focul", a adaugat el. Peste 60 de persoane au fost evacuate din cladiri invecinate, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.