Pierre Casiraghi, fiul cel mic al printesei Caroline de Monaco, s-a casatorit cu iubita sa, italianca Beatrice Borromeo, in cadrul unei ceremonii civile, care a avut loc, sambata, in principatul monegasc, informeaza people.com.

Pierre Casiraghi, in varsta de 27 de ani, s-a casatorit cu aristocrata italiana Beatrice Borromeo, in varsta de 29 de ani, sambata, in cadrul unei ceremonii civile, care a avut loc in Palatul Roz din Monaco. Evenimentul a inclus si un garden-party organizat de unchiul lui Pierre Casiraghi printul Albert al II-lea de Monaco si de mama mirelui, printesa Caroline de Monaco.

La eveniment au participat aproximativ 500 de persoane, intre care s-au numarat fratele mirelui, Andrea Casiraghi, si sora acestuia, Charlotte Casiraghi, dar si membrii familiei Borromeo. Invitatii la ceremonie au avut ocazia de a asista la spectacole de dansuri folclorice si concerte, dar si de a participa la o partida de petanque, un sport specific sudului Frantei, scrie MEDIAFAX.

Ceremonia religioasa va fi organizata sambata viitoare, pe una dintre Insulele Borromee, detinuta de familia miresei, pe Lacul Maggiore din nordul Italiei. Pierre Casiraghi este fiul cel mic al printesei Caroline de Monaco si nepot al celebrei actrite Grace Kelly. El ocupa in prezent locul al saptelea in ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.