Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut o fetita, sambata, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informeaza BBC.

Bebelusul s-a nascut la ora locala 08.34 (ora 10:34, ora Romaniei) si a avut la nastere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunt publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington. "Alteta Sa regala si copilul sau se simt foarte bine", a precizat Palatul Kensington.

Printul William a fost prezent la nasterea celui de-al doilea copil al sau. Toti membrii familiei regale britanice, in frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informatii privind nasterea bebelusului, scrie MEDIAFAX.

Marea Britanie: Ducesa de Cambridge a intrat in travaliu

Ducesa Catherine, in varsta de 33 de ani, a nascut in aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, in iulie 2013. Palatul Kensington a anuntat, sambata dimineata, ca ducesa de Cambridge a intrat in travaliu si a fost internata in maternitatea Lindo a spitalul St. Mary din Londra. Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013. Nascut in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.