Cel putin 70 de masini au fost implicate, joi, in caramboluri pe autostrada din Wyoming, in Statele Unite, in timp ce zona este acoperita cu un strat de 25 de centimetri de zapada, au anuntat autoritatile, citate de NBC News, in pagina electronica.

Un sector al autostrazii a fost inchis pe ambele sensuri, joi dupa-amiaza, intre Cheyenne, in sud-vestul statului Wyoming, si Rawlins, in centrul statului, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile care au generat mai multe accidente in zona, au declarat oficialii.

Highway Patrol din Wyoming a anuntat ca trei accidente mari au avut loc in decurs de doar cateva ore. Nu s-a inregistrat niciun mort, dar mai multe persoane au fost ranite, a precizat Highway Patrol, fara a oferi detalii despre raniti, scrie MEDIAFAX.

Camerele de supraveghere ale Departamentului Transporturilor din acest stat aratau cozi lungi de camioane si masini blocate in cursul dupa-amiezii. Viscolele si avertizarile de vreme rea erau in vigoare in parte a regiunii joi seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.