Un avion al Batik Air a efectuat o aterizare de urgenta in Indonezia din cauza unei amenintari cu bomba vineri dimineata, au anuntat compania si oficialii, relateaza Wall Street Journal, in editia electronica.
Purtatorul de cuvant al autoritatilor aeroportuare Rio Hendarto a declarat ca la bordul avionului de pasageri nu a fost gasita nicio bomba. Purtatorul de cuvant al Ministerului Transporturilor, J.A. Barata, a declarat ca o echipa a politiei a verificat avionul care a aterizat pe aeroportul Sultan Hassanuddin din Makassar, pe insula Sulawesi, scrie MEDIAFAX.

Lion Air si compania mama Batik Air au declarat intr-un comunicat ca un oficial al subsidiarei din Ambon - de unde decolase avionul - a primit un mesaj text care anunta ca la bordul acestuia fusese amplasata o bomba, in timp ce se indrepta spre Jakarta, capitala Indoneziei. La bordul aeronavei se aflau 125 de pasageri si sapte membri ai echipajului. Barata a declarat ca operatiunile pe aeroportul din Makassar se desfasoara normal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.