Un barbat care a pulverizat insecticid si a incercat sa atace cu o sabie agenti de securitate si pasageri ai aeroportului din apropierea orasului american New Orleans a fost impuscat de fortele de ordine, informeaza CNN.

Richard White, in varsta de 62 de ani, s-a apropiat de o poarta de securitate vineri seara (sambata dimineata, ora Romaniei) si a pulverizat insecticid spre doi agenti si spre cativa pasageri, dupa care a incercat sa atace cu o sabie, in incinta Aeroportului Louis Armstrong din New Orleans. Agentii de securitate s-au aparat folosind un bagaj, astfel ca nu au fost raniti cu sabia, scrie mediafax.

Agresorul a fost impuscat de agentii de securitate, fiind transportat cu rani grave la un spital local. Unul dintre agentii de securitate a fost ranit de un glont tras de un coleg spre agresor. Ranile nu ii pun in pericol viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.